http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-02gk-is-84.jpglink
http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-03gk-is-84.jpglink
http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-06gk-is-84.jpglink
http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-05gk-is-84.jpglink
http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-07gk-is-84.jpglink
http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-04gk-is-84.jpglink
http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-08gk-is-84.jpglink
http://www.safedivers.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.Topslider-09gk-is-84.jpglink

Dykkercentret Werner Lau

Dykker centret hedder Werner Lau, www.wernerlau.com, er et hollandsk center med afdelinger flere steder i røde havet, Bali Maldiverne, Fuerte Ventura og Cypern.

Centret giver 20 procent rabat hvis man rejser med Atlantis rejser, og yderligere 10 procent hvis man har dykket med Werner Lau før. Centret ligger nede ved Naama Bay ved Helnan Marina, kun få minutters gang fra bådebroerne hvorfra dykkerbådene sejler fra.

Dykkerbåde er alle af en rigtig god standard, med toiletter, frisk vand, kaffe/te og sodavand. Der bliver serveret rigtig god mad på bådene og besætningen er meget service minded.

Der er 30 dykker sites, nordpå ligger Tiran strædet, det smalle stykke mellem Ægypten og Saudi Arabien. Her kan godt være en del strøm og en del skibstrafik, men også gode muligheder for at se store fisk.

Sydpå ligger nationalparken Ras Mohammed, på spidsen af Sinai halvøen. Her kan strømmene være lidt uberegnelige, øverste meter går de den ene vej og længere nede kan de gå den anden vej. Her er meget dybt, nogle steder flere hundrede meter. Også her er der gode muligheder for at se de helt store fisk som Hammerhaj, Hvalhaj og Mantaer.

Lige uden for Naama Bay ligger Near Garden, Middle Garden og Far Garden, som selv om de ligger tæt på hotellerne er rigtig fine dykker steder, med en masse koraller og mange farvestrålende fisk. Det er altid her man tager et evt. 3 dyk inden man sejler ind til havnen igen.

Werner Lau dykker center går meget op i sikkerhed. Om bord på bådene er besætningen meget professionel, og guiderne fortæller meget grundigt hvad det er for et dyk man skal på. Der bliver genneralt passet godt på en gennem hele dagen. Der er ingen ekstra betaling for Nitrox